Enodnevni izleti

Bled in okolica

Bled je skupaj z Blejskim jezerom eden najbolj privlačnih krajev v Sloveniji. Ponuja odlične pogoje za aktivne obiskovalce skozi vse leto.

bled

Potek izleta po Bledu

Zjutraj se bomo srečali na dogovorjenem kraju. Za vožnjo iz Ljubljane proti Julijskim Alpam do Blejskega jezera in Bleda potrebujemo 40 minut. V jasnem vremenu bomo lahko že na poti uživali v pogledu na slikovito pokrajino Julijskih Alp in Karavank. Ko bomo prispeli do jezera, se bo začela priprava na veslanje na eni od vstopnih točk ob jezeru s prečudovitim pogledom na Blejski grad, in sicer na strmi skali 130 metrov nad jezerom (po potrebi vas bomo o SUPanju dodatno poučili). Nato bomo lahkotno odveslali po jezeru s postankom na Blejskem otoku. Ta idilični otoček s cerkvijo nas bo pozdravil z zvončkom želja in pa okrepčilom s kavo in potico. Tako bomo polni energije odveslali naprej po jezeru. Ko bomo SUPe odložili, se bomo povzpeli na enega najstarejših gradov v Sloveniji – Blejski grad, kjer bomo lahko uživali ob okusnem kosilu s pogledom na jezero in okolico. Popoldne se bomo z Bleda odpeljali do Vintgarja in se sprehodili skozi čudovito sotesko reke Radovne vse do najvišjega rečnega slapa v Sloveniji – slapa Šum. Bleda pa vsekakor ne bomo zapustili, preden ne okusimo slavne blejske kremšnite, te sladke skušnjave blejske kulinarične tradicije. Proti večeru se bomo na svoje izhodiščno mesto vrnili polni vtisov in prijetno utrujeni iz tega lepega alpskega bisera.

Potovanje na Bled ali v njegovo okolico si lahko popestrite še z nekaterimi dejavnostmi: s pohodom do čudovitih razglednih točk nad jezerom, gorskim kolesarjenjem, jahanjem konj, jadralnim padalstvom, masažami, jogo in tudi smučanjem ali deskanjem na snegu v zimskem času.

Ponudba zajema:

  • prigrizke in izotonične pijače,
  • prevoz iz/do vašega hotela oziroma dogovorjenega izhodišča na SUP lokacijo,
  • SUP opremo (desko, veslo, varnostno vrvico, jopič, po potrebi tudi čevlje),
  • SUP vodnika oziroma inštruktorja,
  • v primeru lastnega prevoza je cena po dogovoru.

Min. dve osebi:
52 EUR/osebo + 10EUR pristojbine občini.

Min. štiri osebe:
41 EUR/osebo + 10EUR pristojbine občini.

Ni terminov

Trenutno ni na voljo terminov, lahko pa nas kontaktirate po telefonu na: +386 31 838 255 ali po e-mailu na: info@extrememonkey-adventures.com