Enodnevni izleti

Bohinj

Bohinj je za mnogo ljudi najlepši del Slovenije.

bohinj

Potek izleta po Bohinju

Zjutraj se bomo srečali na dogovorjenem mestu in začeli enourno vožnjo proti dolini Bohinj. Bohinjsko jezero leži v Triglavskem narodnem parku, ki je imenovan po Triglavu, najvišji gori v Sloveniji. Veslali bomo po jezeru vse do izliva smaragdno zelene reke Savice, vodnega vira jezera.
Po kosilu v restavraciji z najboljšo bohinjsko postrvjo se bomo, če boste želeli doživeti gorski svet, odpravili na kratko turo po planinski poti in 557 stopnicah do slapa Savica. Povzpeli se bomo s kabinsko žičnico na Vogel (1538 metrov) in pogled se nam bo odprl na celotne Julijske Alpe in pa del Karavank. Popoldne bomo obiskali Planšarski muzej v tipični alpski vasi Stara Fužina. Tam se bomo seznanili s preteklostjo planšarstva in sirarstva. Dejavnosti sta značilni predvsem v planinah pod Triglavom – gre za način življenja in sožitja z naravo v alpskem okolju. Seveda na Hudičev most nad kanjonom Mostnice tudi ne bomo pozabili. Prijetno utrujeni se bomo v večernih urah skozi zgornjo Bohinjsko dolino vrnili na izhodiščno mesto.

Potovanje v Bohinj si lahko popestrite še z nekaterimi dejavnostmi: raftingom, soteskanjem, spustom po vrvi, pohodništvom, gorskim kolesarjenjem, jahanjem konj, jadralnim padalstvom, masažami, jogo in tudi smučanjem ali deskanjem na snegu v zimskem času na Voglu.

Ponudba zajema:

  • prevoz iz/do vašega hotela oziroma dogovorjenega izhodišča na SUP lokacijo,
  • prigrizke in izotonične pijače,
  • SUP opremo (desko, veslo, varnostno vrvico, jopič, po potrebi tudi čevlje),
  • SUP vodnika oziroma inštruktorja.

Min. dve osebi:
52 EUR / osebo + 10EUR pristojbine občini.

Min. štiri osebe:
41 EUR / osebo + 10EUR pristojbine občini.

Ni terminov

Trenutno ni na voljo terminov, lahko pa nas kontaktirate po telefonu na: +386 31 838 255 ali po e-mailu na: info@extrememonkey-adventures.com