Kratek izlet

Ljubljanica

Reka Ljubljanica teče skozi center naše prestolnice. Je ena redkih tovrstnih rek, po kateri je dovoljeno supati. To predstavlja le še dodaten razlog, zaradi česa smo začeli raziskovati njene skrite kotičke.

Ljubljana, glavno mesto Slovenije in Zelena prestolnica Evrope, ponuja neizmeren obseg doživetij vse leto. Njeno očarljivo, živahno in staro mestno jedro vas bo očaralo, zato izkoristite priložnost in spoznajte Ljubljano tudi z vodne perspektive.

Njeno očarljivo, živahno staro mestno jedro vas bo očaralo, bivanje v Ljubljani pa približalo tudi druge destinacije v okolici in širši Sloveniji.

 

 

 

Ljubljanica

Potek izleta po Ljubljanici

Pet minut pred začetkom SUP izleta se bomo dobili na dogovorjenem mestu – na Špici. Tam vas bodo že čakali napihnjeni supi in nasmejan vodič. Ker se bomo pozneje na to mesto tudi vrnili, lahko osebne predmete pustite tam. Po spoznavnih minutah na supu bomo najprej odveslali s tokom proti centru Ljubljane. Kmalu se bomo znašli v samem urbanem centru Ljubljane. Veslali bomo med ladjicami, pod Tromostovjem in vse do Zmajskega mostu, pri katerem se bomo obrnili in odveslali do izhodiščne točke.

V mirnem vzdušju si bomo po koncu supanja na Špici lahko privoščili okusen koktajl.

Ponudba zajema:

  • SUP opremo (SUP desko, nastavljivo veslo, varnostno vrvico in po potrebi/želji tudi rešilni jopič),
  • SUP vodnika oziroma inštruktorja,
  • prigrizke in izotonične pijače.

Cena:

  • 32 EUR/osebo,
  • v primeru lastne opreme: 17 EUR/osebo.

Ni terminov

Trenutno ni na voljo terminov, lahko pa nas kontaktirate po telefonu na: +386 31 838 255 ali po e-mailu na: info@extrememonkey-adventures.com