Enodnevni izleti

Piran

Piran je majhno obalno mesto, zgrajeno v beneškem slogu z barvitimi, ozkimi kamnitimi hišami in labirintom še ožjih ulic. Od pomladi do jeseni vas pozdravlja, da raziskujete slikovito obalo z morja. Obisk Pirana pozimi je lahko popoln izlet, ko pridemo na morje iz hladnejšega podnebja v drugih slovenskih regijah.

 

Piran

Potek izleta po Piranu

Zjutraj se bomo srečali na dogovorjenem mestu in nadaljevali enourno vožnjo proti Piranu. Po kavi na Tartinijevem trgu bomo veslali okoli piranskega rta in pogledali kar z gladine morja proti največji piranski cerkvi, cerkvi sv. Jurija, na mogočnih pečinah. Od tam naprej bomo nadaljevali do solin v Sečovljah, kjer je simbioza med človekom in naravo označena s stoletno tradicijo pridobivanja soli. Če bomo imeli srečo, bomo lahko ujeli pogled na nekatere od 272 vrst ptic, ki gnezdijo v okoliških mokriščih.

Za kosilo si bomo privoščili morsko hrano v ribji restavraciji. Popoldne se bomo prepustili svežemu morskemu zraku v Piranu – lahko plavamo ali raziščemo ozke ulice, številne galerije in kavarne 1500 let starega mesta Piran. Vrnitev na izhodiščno mesto bo v večernih urah.

Potovanje v Piran si lahko popestrite še z nekaterimi aktivnostmi: vinsko pokušino, pohodništvom, kolesarjenjem, masažami, jogo.

Ponudba zajema:

  • prigrizke in izotonične pijače,
  • prevoz iz/do vašega hotela oziroma dogovorjenega izhodišča na SUP lokacijo,
  • SUP opremo (desko, veslo, varnostno vrvico, jopič, po potrebi tudi čevlje),
  • SUP vodnika oziroma inštruktorja,

Min. dve osebi:
41 EUR/osebo.

Min. štiri osebe:
38 EUR/osebo.

Ni terminov

Trenutno ni na voljo terminov, lahko pa nas kontaktirate po telefonu na: +386 31 838 255 ali po e-mailu na: info@extrememonkey-adventures.com