Enodnevni izleti

Po meri

Doživite in raziščite čudovite naravne znamenitosti Slovenije z vodne perspektive ali na kakršenkoli drug način … Začinite svoj aktivni dan z okusno kulinariko, vrhunskimi slovenskimi vini in vonjem lokalne kulture. Pri željah srca ni nobenih omejitev.

Oglejte si poteke navedenih enodnevnih izletov, da bi dobili idejo. Vse naše destinacije predstavljajo izbiro med najpomembnejšimi slovenskimi turističnimi kraji in vsaka od njih predstavlja Slovenijo na edinstveni način.

Navedene dejavnosti ponujajo tudi številne možnosti za dodatne izkušnje. Od muharjenja do gorskega kolesarjenja, od degustacije vin do joge in masaže. Seznami so navedeni znotraj vsakega izleta in se razlikujejo glede na sezono, vreme in razpoložljivost.

Oglejte si jih, odkrijte možnosti in nam pomagajte ustvariti edinstveno, nepozabno doživetje!

SUPanje

Ponudba zajema:

  • prevoz iz/do dogovorjene lokacije,
  • prigrizke in izotonične pijače,
  • SUP opremo (desko, veslo, varnostno vrvico, jopič),
  • spremstvo SUP vodnika oziroma inštruktorja.

Navedena cena se lahko razlikuje glede na izbrano destinacijo, število oseb v skupini in morebitne posebne želje. Pišite nam, sporočite nam svoje želje in ustvarili bomo popoln SUP dan za vas!

Čas veslanja na dan:
Ocenjujemo, da bomo veslali od dve do tri ure na dan, vendar se bomo prilagodili pogojem na kraju samem.

Ni terminov

Trenutno ni na voljo terminov, lahko pa nas kontaktirate po telefonu na: +386 31 838 255 ali po e-mailu na: info@extrememonkey-adventures.com